הטיפול התזונתי במוסד מתמקד בקידום בריאותם של הדיירים ושמירה על איכות החיים וההנאה מהמזון, ומהווה חלק חשוב וחיוני בטיפול בקשישים,
זאת עקב השכיחות הגבוהה של מחלות כרונית ותת תזונה באוכלוסייה זו. האחראית על תחום התזונה במוסד, אביטל הרשקו - דיאטנית קלינית עם רשיון משרד הבריאות. מתמחה בתזונה בגריאטריה והערכת בריאות הפה.

הדיאטן במוסד פועל במספר מישורים: פיקוח ובקרה על איכות המזון, אופן הגשתו, גיוון התפריט ועמידה בנהלי משרד הבריאות.
לצד אלו, מפקח על הרכבם התזונתי של המתכונים ואופן הכנתם ופועל בשיתוף פעולה עם המטבח המבשל, על מנת לשמר על האופי הביתי של המזון המוגש במוסד.
בנוסף ניתן ייעוץ וטיפול תזונתי מותאם אישית מתוך ראיה רחבה הכוללת התחשבות במצבו הרפואי והתפקודי של המטופל, התרופות אותן הוא נוטל, העדפות אישיות ומצבו התזונתי הנוכחי.
באופן שוטף מתבצע על ידי הדיאטן פיקוח ומעקב תקופתי אחר הדיירים, והוא נמצא בקשר צמוד עם הצוות הרב מקצועי בבית, על מנת לנטר מוקדם ככל שניתן שינויים במצב התזונתי ולתת להם מענה הולם.